Systemisch Coachen

Systemisch coachen is een andere manier van coachen en onderscheidt zich daarmee van gangbare coaching methoden. Bij systemisch coachen gaat het over inzicht krijgen in en bewustwording van jouw eigen plek binnen een systeem. Dit kan het familiesysteem van herkomst zijn, het systeem binnen je werk of sociale systemen. Naast bewustwording wordt ook gekeken hoe je je verhoudt tot anderen binnen dat systeem, maakt inzichtelijk waar belemmeringen zitten en hoe het komt dat je keer op keer vervalt in bepaald gedrag dat je kan belemmeren in je groei en ontwikkeling.

Systemisch coachen is een individuele variant van onder andere familie- en organisatie opstellingen.

Boldly be yourself
by showing off your true colours

Het aanbod van True Colours

Systemisch Coachen

Loop je vast in werk, relatie of bij de doelen die je nastreeft? Misschien repeteer je jezelf teveel. Er is een oplossing.

Lees meer...

Counseling

Wie ben ik? Waar sta ik? Én waar zou ik willen staan? Door middel van counseling gaan we dieper in op deze vragen en komen we tot een oplossing die jou houvast biedt.

Lees meer...

Wandelcoaching

Cliënten waarderen de wandelsessies. Dit wandelen is een geweldige manier om samen het probleem in perspectief te zetten.

Lees meer...

Familieopstellingen

Waar je vandaan komt, hoeft niet je toekomst te bepalen. Velen willen ervan loskomen en hun eigen leven vinden en leiden. Door middel van 'Familie opstellingen' worden gedragspatronen inzichtelijk én hanteerbaar.

Lees meer...

Workshops

Ben je nieuwsgierig wat een familieopstelling is en heb je altijd al een familie opstelling bij willen wonen?

Lees meer...

Vrijblijvend contact

"Kenmerkend voor Clementine is de laagdrempelige, duidelijke aanpak, waarbij iedereen zich comfortabel voelt".

Lees meer...
Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.