Wandelcoaching

Wandelcoaching is meer dan alleen lopen en praten. Wandelen in de natuur geeft iets extra’s aan begeleidende gesprekken. De natuur nodigt ons uit voor een gesprek. Bij wandelcoaching verlaten wij mijn praktijkkamer en lopen binnen vijf minuten naar het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug.

Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Het kan prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt in plaats van tegenover je zit. Waarschijnlijk herken je dit ook wanneer je in de auto als passagier naast de bestuurder zit. Een gesprek verloopt als vanzelf en een stilte  voelt dan niet ongemakkelijk.

Wandelen zet je in beweging, zowel fysiek als mentaal. Bewegen in de natuur ontspant, geeft ruimte aan gedachten en nodigt als vanzelf uit tot loslaten en tot verbinding maken met jezelf. Wandelen geeft rust in je hoofd en maakt het makkelijker om te luisteren naar je innerlijke stem.

Wandelcoaching is geschikt bij diverse hulpvragen, met name bij vermoeidheid, overprikkeling of (dreigende) burn-out heeft de de natuur een rustgevende werking.

De duur van een sessie is doorgaans 90 minuten en start en eindigt binnen de praktijk.

Boldly be yourself
by showing off your true colours

Het aanbod van True Colours

Systemisch Coachen

Loop je vast in werk, relatie of bij de doelen die je nastreeft? Misschien repeteer je jezelf teveel. Er is een oplossing.

Lees meer...

Counseling

Wie ben ik? Waar sta ik? Én waar zou ik willen staan? Door middel van counseling gaan we dieper in op deze vragen en komen we tot een oplossing die jou houvast biedt.

Lees meer...

Wandelcoaching

Cliënten waarderen de wandelsessies. Dit wandelen is een geweldige manier om samen het probleem in perspectief te zetten.

Lees meer...

Familieopstellingen

Waar je vandaan komt, hoeft niet je toekomst te bepalen. Velen willen ervan loskomen en hun eigen leven vinden en leiden. Door middel van 'Familie opstellingen' worden gedragspatronen inzichtelijk én hanteerbaar.

Lees meer...

Workshops

Ben je nieuwsgierig wat een familieopstelling is en heb je altijd al een familie opstelling bij willen wonen?

Lees meer...

Vrijblijvend contact

"Kenmerkend voor Clementine is de laagdrempelige, duidelijke aanpak, waarbij iedereen zich comfortabel voelt".

Lees meer...
Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.