Cursus

 

Meer rust en balans binnen je relatie

Is er sprake van of een vermoeden van autisme bij jou of je partner?

Binnenkort start de inschrijving voor de cursus “Meer rust en balans binnen je relatie”.

Deze cursus geef ik samen met Elke Ederveen, psycholoog bij Psychologenpraktijk voor Autisme.  http://www.psychologenpraktijkvoorautisme.nl

Tijdens de cursus gaan partners samen aan de slag en ligt de focus op de relatie tot elkaar en welke rol autisme speelt binnen de relatie. Er wordt aandacht gegeven aan vraagstukken van beide partners en niet alleen aan degene met (vermoeden van) autisme. Binnen deze cursus willen wij jullie helpen om dichter bij elkaar te komen terwijl er ook genoeg ruimte blijft om trouw te blijven aan jezelf.

Deze cursus bestaat uit 5 avonden, welke om de 2-3 weken worden gegeven. De avonden zijn niet los van elkaar te volgen, er is namelijk een opbouw in de aangeboden thema’s.

Vraagstukken waar we bij stil staan tijdens de cursusavonden zijn:

Zijn deze thema’s herkenbaar?
Dan is deze cursus “Meer rust en balans binnen je relatie” een mooie en waardevolle manier om samen aan jullie relatie te werken.

Voorinschrijving via het contactformulier is vanaf nu mogelijk, je komt dan op een wachtlijst en ontvangt zo spoedig mogelijk aanvullende informatie over data, tijden en tarieven. Informatie opvragen is geheel vrijblijvend.

 

Boldly be yourself
by showing off your true colours

Het aanbod van True Colours

Systemisch Coachen

Loop je vast in werk, relatie of bij de doelen die je nastreeft? Misschien repeteer je jezelf teveel. Er is een oplossing.

Lees meer...

Counseling

Wie ben ik? Waar sta ik? Én waar zou ik willen staan? Door middel van counseling gaan we dieper in op deze vragen en komen we tot een oplossing die jou houvast biedt.

Lees meer...

Wandelcoaching

Cliënten waarderen de wandelsessies. Dit wandelen is een geweldige manier om samen het probleem in perspectief te zetten.

Lees meer...

Familieopstellingen

Waar je vandaan komt, hoeft niet je toekomst te bepalen. Velen willen ervan loskomen en hun eigen leven vinden en leiden. Door middel van 'Familie opstellingen' worden gedragspatronen inzichtelijk én hanteerbaar.

Lees meer...

Workshops

Ben je nieuwsgierig wat een familieopstelling is en heb je altijd al een familie opstelling bij willen wonen?

Lees meer...

Vrijblijvend contact

"Kenmerkend voor Clementine is de laagdrempelige, duidelijke aanpak, waarbij iedereen zich comfortabel voelt".

Lees meer...
Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.