Workshops

Ben je nieuwsgierig wat een familieopstelling is? Wil je een vraag verduidelijkt zien of helderheid krijgen in een steeds terugkomend thema? Niet alleen als vraag inbrenger, maar ook als representant is het waardevol een workshop bij te wonen.

Thema workshop “In balans met autisme of hoogsensitiviteit”

Samen met Elke Ederveen (www.psychologenprakijkederveen.nl) begeleid ik thema workshops rondom Autisme of Hoogsensitiviteit.

Workshop in Gezondheidscentrum ’t Duifje (www.gezondheidscentrumduifje.nl) in Arnhem. 

Het is ook mogelijk een workshop op een door u gekozen locatie te organiseren.  Bij voldoende aanmeldingen binnen één regio is dit bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact op voor verdere informatie en overleg. Dit kan telefonisch of via het Contactformulier. 

Aanmelden voor workshops graag via het Contactformulier. Je ontvangt per mail verdere informatie over tijd, plaats en tarieven. Je aanmelding is definitief nadat je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Uiteraard is informatie aanvragen geheel vrijblijvend.

Boldly be yourself
by showing off your true colours

Het aanbod van True Colours

Systemisch Coachen

Loop je vast in werk, relatie of bij de doelen die je nastreeft? Misschien repeteer je jezelf teveel. Er is een oplossing.

Lees meer...

Counseling

Wie ben ik? Waar sta ik? Én waar zou ik willen staan? Door middel van counseling gaan we dieper in op deze vragen en komen we tot een oplossing die jou houvast biedt.

Lees meer...

Wandelcoaching

Cliënten waarderen de wandelsessies. Dit wandelen is een geweldige manier om samen het probleem in perspectief te zetten.

Lees meer...

Familieopstellingen

Waar je vandaan komt, hoeft niet je toekomst te bepalen. Velen willen ervan loskomen en hun eigen leven vinden en leiden. Door middel van 'Familie opstellingen' worden gedragspatronen inzichtelijk én hanteerbaar.

Lees meer...

Workshops

Ben je nieuwsgierig wat een familieopstelling is en heb je altijd al een familie opstelling bij willen wonen?

Lees meer...

Vrijblijvend contact

"Kenmerkend voor Clementine is de laagdrempelige, duidelijke aanpak, waarbij iedereen zich comfortabel voelt".

Lees meer...
Copyright 2019 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.