True Colours kleurt je leven.......

Berichten

Samenwerking met de CCUVN

06-11-2019 | Berichten,

  Mijn beroepsvereniging, de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW) is een samenwerking aangegaan met de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN) te vinden via https://www.crohn-colitis.nl. Deze samenwerking maakt het mogelijk om elkaars kennis te delen en te gebruiken ten behoeve van patiënten met de ziekte van Crohn en patiënten met colitis ulcerosa. Deze chronische […]

Lees meer...

Wandelen & coachen

20-11-2017 | Berichten,

Wandelcoaching is een (h)eerlijke manier van begeleiding Eén van de begeleidingsvormen binnen True Colours is Wandelcoaching. Ik mag mij gelukkig prijzen met een prachtige  “achtertuin”. Binnen 5 minuten lopen van de praktijkruimte bevindt zich de Utrechtse Heuvelrug. De start van verandering is bewustwording Wandelcoaching is een vorm van persoonlijke begeleiding en geeft inzicht en bewustwording. […]

Lees meer...

True Colours

14-05-2017 | Berichten,

test test

Lees meer...

Boldly be yourself
by showing off your true colours

Het aanbod van True Colours

Systemisch Coachen

Loop je vast in werk, relatie of bij de doelen die je nastreeft? Misschien repeteer je jezelf teveel. Er is een oplossing.

Lees meer...

Counseling

Wie ben ik? Waar sta ik? Én waar zou ik willen staan? Door middel van counseling gaan we dieper in op deze vragen en komen we tot een oplossing die jou houvast biedt.

Lees meer...

Wandelcoaching

Cliënten waarderen de wandelsessies. Dit wandelen is een geweldige manier om samen het probleem in perspectief te zetten.

Lees meer...

Familieopstellingen

Waar je vandaan komt, hoeft niet je toekomst te bepalen. Velen willen ervan loskomen en hun eigen leven vinden en leiden. Door middel van 'Familie opstellingen' worden gedragspatronen inzichtelijk én hanteerbaar.

Lees meer...

Workshops

Ben je nieuwsgierig wat een familieopstelling is en heb je altijd al een familie opstelling bij willen wonen?

Lees meer...

Vrijblijvend contact

"Kenmerkend voor Clementine is de laagdrempelige, duidelijke aanpak, waarbij iedereen zich comfortabel voelt".

Lees meer...
Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.