True Colours kleurt je leven.......

Berichten

Review Ochtend met Familie Opstellingen

04-02-2024 | Berichten, Geen categorie,

Op zaterdag 27 januari 2024,  hebben Elke en ik 2 prachtige en intensieve opstellingen mogen begeleiden op onze fijne locatie in Nijmegen. Hier kijken wij met een goed en tevreden gevoel op terug. Het is heel fijn, ontroerend en indrukwekkend wat een opstelling kan betekenen voor zowel vraagsteller als representanten. Hieronder wat feedback: * prettige […]

Lees meer...

Workshop Familie opstellingen

15-09-2022 | Berichten,

Binnenkort …… Ben je nieuwsgierig wat een familieopstelling is? Wil je een vraag verduidelijkt zien of helderheid krijgen in een steeds terugkomend thema? Niet alleen als vraag inbrenger, maar ook als representant of deelnemer is het waardevol een workshop bij te wonen. Samen met collega psycholoog Elke Ederveen uit Nijmegen begeleid ik Workshops Familieopstellingen. Datum […]

Lees meer...

Samenwerking met de CCUVN

06-11-2019 | Berichten,

  Mijn beroepsvereniging, de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW) is een samenwerking aangegaan met de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN) te vinden via https://www.crohn-colitis.nl. Deze samenwerking maakt het mogelijk om elkaars kennis te delen en te gebruiken ten behoeve van patiënten met de ziekte van Crohn en patiënten met colitis ulcerosa. Deze chronische […]

Lees meer...

Wandelen & coachen

20-11-2017 | Berichten,

Wandelcoaching is een (h)eerlijke manier van begeleiding Eén van de begeleidingsvormen binnen True Colours is Wandelcoaching. Ik mag mij gelukkig prijzen met een prachtige  “achtertuin”. Binnen 5 minuten lopen van de praktijkruimte bevindt zich de Utrechtse Heuvelrug. De start van verandering is bewustwording Wandelcoaching is een vorm van persoonlijke begeleiding en geeft inzicht en bewustwording. […]

Lees meer...

True Colours

14-05-2017 | Berichten,

test test

Lees meer...

Boldly be yourself
by showing off your true colours

De specialismes van True Colours

Autisme Spectrum Stoornissen

Diagnose autisme en loop je vast in je school, studie of werk? Verlopen je relaties stroef? Zowel privé als professioneel? Heb je moeite met de juiste plek innemen binnen je gezin, familie of organisatie?

Lees meer...

Burn-out & Overprikkeling

Het voorkomen van een burn-out of overprikkeling? Of de juiste begeleiding bij het herstel hier van? Met de juiste aanpak kan er een relatief snel herstel plaats vinden.

Lees meer...

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheids­kenmerk. Je verwerkt informatie diepgaander en ervaart emoties intenser. Dit kan tot problemen leiden. Met de juiste aanpak leer je hier goed mee om gaan.

Lees meer...

Psychologische Begeleiding

True Colours biedt psychologische begeleiding bij chronische aandoeningen zoals M. Crohn, Colitis Ulcerosa en Alvleesklierziekten. Hoe ga je er mee om? Wat helpt je in het proces waar je door gaat?

Lees meer...

Prikkelbare Darm Syndroom

PDS is een hardnekkige en moeilijk te behandelen aandoening. Een combinatie van hypnotherapie, CGT, ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen helpen de klachten langdurig te verminderen.

Lees meer...

Relatietherapie

Loopt je relatie stroef? Hebben jullie moeite om elkaar te bereiken? Vormen belemmerende overtuigingen een blokkade in jullie relatie? Je wilt graag samen verder, maar je weet niet hoe?

Lees meer...
Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.