Voor wie

Welkom bij True Colours, praktijk voor Coaching & Counseling.

True Colours biedt laagdrempelige psychosociale hulp op maat voor jongeren en volwassenen en is gespecialiseerd in de begeleiding rondom:

Autisme heeft invloed op alle gebieden van het menselijk functioneren en kan gezien worden als een andere manier van  zijn.

Hoogsensitiviteit kan je kwetsbaar maken, maar is ook een kracht.

True Colours biedt ondersteuning en begeleiding in inzicht, bewustwording en acceptatie en weet deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Begeleiding is waardevol voor zowel de persoon zelf als voor het omringende systeem. Denk daarbij aan ouders, partner en kinderen.
Binnen de begeleiding handel ik naar verkregen vakkennis vanuit diverse tradities, levenservaring en inzichten. Daarbij luister ik naar mijn intuïtie en vaar op mijn gevoel als deskundige door opleiding en ervaring.

 

(Bronvermelding: Foto is gemaakt door Henriëtte Scharphof)

Boldly be yourself
by showing off your true colours

Het aanbod van True Colours

Systemisch Coachen

Loop je vast in werk, relatie of bij de doelen die je nastreeft? Misschien repeteer je jezelf teveel. Er is een oplossing.

Lees meer...

Counseling

Wie ben ik? Waar sta ik? Én waar zou ik willen staan? Door middel van counseling gaan we dieper in op deze vragen en komen we tot een oplossing die jou houvast biedt.

Lees meer...

Wandelcoaching

Cliënten waarderen de wandelsessies. Dit wandelen is een geweldige manier om samen het probleem in perspectief te zetten.

Lees meer...

Familieopstellingen

Waar je vandaan komt, hoeft niet je toekomst te bepalen. Velen willen ervan loskomen en hun eigen leven vinden en leiden. Door middel van 'Familie opstellingen' worden gedragspatronen inzichtelijk én hanteerbaar.

Lees meer...

Workshops

Ben je nieuwsgierig wat een familieopstelling is en heb je altijd al een familie opstelling bij willen wonen?

Lees meer...

Vrijblijvend contact

"Kenmerkend voor Clementine is de laagdrempelige, duidelijke aanpak, waarbij iedereen zich comfortabel voelt".

Lees meer...
Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.