Wandelcoaching

Wandelcoaching is meer dan alleen lopen en praten. Wandelen in de natuur geeft iets extra’s aan begeleidende gesprekken. De natuur nodigt ons uit voor een gesprek. Bij wandelcoaching verlaten wij mijn praktijkkamer en lopen binnen vijf minuten naar het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug.

Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Het kan prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt in plaats van tegenover je zit. Waarschijnlijk herken je dit ook wanneer je in de auto als passagier naast de bestuurder zit. Een gesprek verloopt als vanzelf en een stilte  voelt dan niet ongemakkelijk.

Wandelen zet je in beweging, zowel fysiek als mentaal. Bewegen in de natuur ontspant, geeft ruimte aan gedachten en nodigt als vanzelf uit tot loslaten en tot verbinding maken met jezelf. Wandelen geeft rust in je hoofd en maakt het makkelijker om te luisteren naar je innerlijke stem.

Wandelcoaching is geschikt bij diverse hulpvragen, met name bij vermoeidheid, overprikkeling of (dreigende) burn-out heeft de de natuur een rustgevende werking.

De duur van een sessie is doorgaans 60-90 minuten en start en eindigt binnen de praktijk.

Boldly be yourself
by showing off your true colours

De specialismes van True Colours

Autisme Spectrum Stoornissen

Diagnose autisme en loop je vast in je school, studie of werk? Verlopen je relaties stroef? Zowel privé als professioneel? Heb je moeite met de juiste plek innemen binnen je gezin, familie of organisatie?

Lees meer...

Burn-out & Overprikkeling

Het voorkomen van een burn-out of overprikkeling? Of de juiste begeleiding bij het herstel hier van? Met de juiste aanpak kan er een relatief snel herstel plaats vinden.

Lees meer...

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheids­kenmerk. Je verwerkt informatie diepgaander en ervaart emoties intenser. Dit kan tot problemen leiden. Met de juiste aanpak leer je hier goed mee om gaan.

Lees meer...

Psychologische Begeleiding

True Colours biedt psychologische begeleiding bij chronische aandoeningen zoals M. Crohn, Colitis Ulcerosa en Alvleesklierziekten. Hoe ga je er mee om? Wat helpt je in het proces waar je door gaat?

Lees meer...

Prikkelbare Darm Syndroom

PDS is een hardnekkige en moeilijk te behandelen aandoening. Een combinatie van hypnotherapie, CGT, ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen helpen de klachten langdurig te verminderen.

Lees meer...

Relatietherapie

Loopt je relatie stroef? Hebben jullie moeite om elkaar te bereiken? Vormen belemmerende overtuigingen een blokkade in jullie relatie? Je wilt graag samen verder, maar je weet niet hoe?

Lees meer...
Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.