Praktijk

True Colours, praktijk voor coaching & counseling, begeleidt jongeren en volwassenen en biedt laagdrempelige begeleiding. Doorgaans volstaat een kortdurend traject, langdurige begeleiding is desgewenst natuurlijk mogelijk.

De gesprekken en begeleiding vinden plaats in de praktijkruimte van True Colours, praktijk voor coaching en counseling.

Individuele begeleiding op locatie is ook mogelijk en kan thuis, op school of op het werk plaatsvinden. Hiervoor wordt minimaal een half uur extra gerekend.

Daarnaast is er de mogelijkheid voor Wandelcoaching in de bosrijke omgeving van mijn praktijk.

“Je doet jezelf ongelooflijk tekort, wanneer je je potentie niet benut, waarbij je jezelf onderbelicht en in de schaduw blijft van jezelf. Door middel van coaching & counseling ga je jezelf in een ander licht zien. Te vergelijken met de niet zichtbare lichtbundel die door een prisma valt, daarna zichtbaar wordt en waarbij de werkelijke kleuren zich openbaren. Deze True Colours mogen worden gezien”. Clementine.

Boldly be yourself
by showing off your true colours

Het aanbod van True Colours

Systemisch Coachen

Loop je vast in werk, relatie of bij de doelen die je nastreeft? Misschien repeteer je jezelf teveel. Er is een oplossing.

Lees meer...

Counseling

Wie ben ik? Waar sta ik? Én waar zou ik willen staan? Door middel van counseling gaan we dieper in op deze vragen en komen we tot een oplossing die jou houvast biedt.

Lees meer...

Wandelcoaching

Cliënten waarderen de wandelsessies. Dit wandelen is een geweldige manier om samen het probleem in perspectief te zetten.

Lees meer...

Familieopstellingen

Waar je vandaan komt, hoeft niet je toekomst te bepalen. Velen willen ervan loskomen en hun eigen leven vinden en leiden. Door middel van 'Familie opstellingen' worden gedragspatronen inzichtelijk én hanteerbaar.

Lees meer...

Workshops

Ben je nieuwsgierig wat een familieopstelling is en heb je altijd al een familie opstelling bij willen wonen?

Lees meer...

Vrijblijvend contact

"Kenmerkend voor Clementine is de laagdrempelige, duidelijke aanpak, waarbij iedereen zich comfortabel voelt".

Lees meer...
Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.