Specialismes

Welkom bij True Colours, praktijk voor Coaching & Counseling.

True Colours biedt laagdrempelige psychosociale hulp op maat voor jongeren en volwassenen en is gespecialiseerd in de begeleiding rondom:

Autisme heeft invloed op alle gebieden van het menselijk functioneren en kan gezien worden als een andere manier van  zijn.

Hoogsensitiviteit kan je kwetsbaar maken, maar is ook een kracht.

True Colours biedt ondersteuning en begeleiding in inzicht, bewustwording en acceptatie en weet deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Begeleiding is waardevol voor zowel de persoon zelf als voor het omringende systeem. Denk daarbij aan ouders, partner en kinderen.
Binnen de begeleiding handel ik naar verkregen vakkennis vanuit diverse tradities, levenservaring en inzichten. Daarbij luister ik naar mijn intuïtie en vaar op mijn gevoel als deskundige door opleiding en ervaring.

 

(Bronvermelding: Foto is gemaakt door Henriëtte Scharphof)

Boldly be yourself
by showing off your true colours

De specialismes van True Colours

Autisme Spectrum Stoornissen

Diagnose autisme en loop je vast in je school, studie of werk? Verlopen je relaties stroef? Zowel privé als professioneel? Heb je moeite met de juiste plek innemen binnen je gezin, familie of organisatie?

Lees meer...

Burn-out & Overprikkeling

Het voorkomen van een burn-out of overprikkeling? Of de juiste begeleiding bij het herstel hier van? Met de juiste aanpak kan er een relatief snel herstel plaats vinden.

Lees meer...

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheids­kenmerk. Je verwerkt informatie diepgaander en ervaart emoties intenser. Dit kan tot problemen leiden. Met de juiste aanpak leer je hier goed mee om gaan.

Lees meer...

Psychologische Begeleiding

True Colours biedt psychologische begeleiding bij chronische aandoeningen zoals M. Crohn, Colitis Ulcerosa en Alvleesklierziekten. Hoe ga je er mee om? Wat helpt je in het proces waar je door gaat?

Lees meer...

Prikkelbare Darm Syndroom

PDS is een hardnekkige en moeilijk te behandelen aandoening. Een combinatie van hypnotherapie, CGT, ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen helpen de klachten langdurig te verminderen.

Lees meer...

Relatietherapie

Loopt je relatie stroef? Hebben jullie moeite om elkaar te bereiken? Vormen belemmerende overtuigingen een blokkade in jullie relatie? Je wilt graag samen verder, maar je weet niet hoe?

Lees meer...
Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.