Psychologische begeleiding bij chronische aandoeningen

True Colours biedt psychologische begeleiding bij chronische ziekte en aandoeningen zoals M. Crohn en Colitis Ulcerosa en bij Alvleesklierziekten. Hoe ga je er mee om? Wat helpt je in het proces waar je door gaat?

Mijn beroepsvereniging, de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW) is een samenwerking aangegaan met  CROHN & COLITIS NL (voorheen CCUVN) én met de Alvleeskliervereniging Nederland (AVKV).

Deze samenwerking met beide patienten organisaties maakt het mogelijk om elkaars kennis te delen en te gebruiken ten behoeve van patiënten met de ziekte van Crohn, voor patienten met colitis ulcerosa en voor patienten met alvleesklierziekten. Chronische ontstekingen van het maag-darmkanaal ofwel Inflammatory Bowel Diseases (IBD) genoemd, kunnen grote en zelfs invaliderende gevolgen hebben voor zowel het privéleven als de werksituatie van de, veelal jonge, patiënten. Ik maak deel uit van de groep therapeuten die ieder jaar bijgeschoold wordt op het gebied van de lichamelijke en psychosociale gevolgen van IBD én van alvleesklierziekten. Hierdoor kan ik zowel IBD-patiënten als alvleesklierpatienten en hun naasten begeleiding bieden bij de invloed van beide ziektes op hun dagelijks leven.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek plannen? Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

https://www.crohn-colitis.nl.

https://www.alvleeskliervereniging.nl

Boldly be yourself
by showing off your true colours

De specialismes van True Colours

Autisme Spectrum Stoornissen

Diagnose autisme en loop je vast in je school, studie of werk? Verlopen je relaties stroef? Zowel privé als professioneel? Heb je moeite met de juiste plek innemen binnen je gezin, familie of organisatie?

Lees meer...

Burn-out & Overprikkeling

Het voorkomen van een burn-out of overprikkeling? Of de juiste begeleiding bij het herstel hier van? Met de juiste aanpak kan er een relatief snel herstel plaats vinden.

Lees meer...

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheids­kenmerk. Je verwerkt informatie diepgaander en ervaart emoties intenser. Dit kan tot problemen leiden. Met de juiste aanpak leer je hier goed mee om gaan.

Lees meer...

Psychologische Begeleiding

True Colours biedt psychologische begeleiding bij chronische aandoeningen zoals M. Crohn, Colitis Ulcerosa en Alvleesklierziekten. Hoe ga je er mee om? Wat helpt je in het proces waar je door gaat?

Lees meer...

Prikkelbare Darm Syndroom

PDS is een hardnekkige en moeilijk te behandelen aandoening. Een combinatie van hypnotherapie, CGT, ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen helpen de klachten langdurig te verminderen.

Lees meer...

Relatietherapie

Loopt je relatie stroef? Hebben jullie moeite om elkaar te bereiken? Vormen belemmerende overtuigingen een blokkade in jullie relatie? Je wilt graag samen verder, maar je weet niet hoe?

Lees meer...
Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.