Tarieven en vergoedingen

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is 15-20 minuten. Tijdens dit gesprek verken ik je hulpvraag en maken wij kennis met elkaar. Dit korte gesprek kan ook telefonisch plaatsvinden en indien gewenst kan er direct een datum voor een intakegesprek worden afgestemd.

Intakegesprek en vervolgsessies

Voor een intakegesprek en vervolgsessies plan ik per keer 60-90 minuten. Het uurtarief bedraagt € 75. Na elk gesprek ontvang je een factuur. Deze dient binnen 21 dagen na factuurdatum per bank te worden voldaan.

Afzeggen of verzetten van afspraak

Een afspraak afzeggen of verzetten kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van iedere sessie. Annuleren bij voorkeur telefonisch of via voicemail. Bij niet tijdig afzeggen wordt het volledige bedrag van de geplande sessie in rekening gebracht.

Vergoedingen zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk psychosociale therapie vanuit de aanvullende verzekering.

Ik ben geregistreerd lid van de beroepsvereniging LVPW en ingeschreven als registertherapeut bij het RBCZ. Op grond daarvan vergoedt een aantal zorgverzekeraars de gesprekken vanuit de aanvullende verzekering.

De hoogte van de vergoeding kun je nakijken in de polis van de aanvullende verzekering, onder het kopje “alternatieve of complementaire zorg” of bij www.lvpw.nl/voor-cliënten/zorgverzekeraars

Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering gaan niet ten koste van je eigen risico.

Boldly be yourself
by showing off your true colours

Het aanbod van True Colours

Systemisch Coachen

Loop je vast in werk, relatie of bij de doelen die je nastreeft? Misschien repeteer je jezelf teveel. Er is een oplossing.

Lees meer...

Counseling

Wie ben ik? Waar sta ik? Én waar zou ik willen staan? Door middel van counseling gaan we dieper in op deze vragen en komen we tot een oplossing die jou houvast biedt.

Lees meer...

Wandelcoaching

Cliënten waarderen de wandelsessies. Dit wandelen is een geweldige manier om samen het probleem in perspectief te zetten.

Lees meer...

Familieopstellingen

Waar je vandaan komt, hoeft niet je toekomst te bepalen. Velen willen ervan loskomen en hun eigen leven vinden en leiden. Door middel van 'Familie opstellingen' worden gedragspatronen inzichtelijk én hanteerbaar.

Lees meer...

Workshops

Ben je nieuwsgierig wat een familieopstelling is en heb je altijd al een familie opstelling bij willen wonen?

Lees meer...

Vrijblijvend contact

"Kenmerkend voor Clementine is de laagdrempelige, duidelijke aanpak, waarbij iedereen zich comfortabel voelt".

Lees meer...
Copyright 2019 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.