Tarieven en vergoedingen

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is gratis. Tijdens dit korte gesprek maken wij kennis met elkaar en verken ik de hulpvraag en of de vraag binnen mijn praktijk op de goede plek is. Zo’n eerste contact kan overigens ook telefonisch, per mail of via beveiligd beeldbellen plaatsvinden.

 

Intakegesprek en vervolgsessies

Na het eerste contact maken wij een afspraak voor een eerste gesprek, hierbij gaan we uitgebreider in op wat je vraag is, waar je hulp bij wil en hoe dat binnen mijn praktijk zou kunnen. Dit gesprek geeft jou en mij de gelegenheid elkaar wat te leren kennen. Je kunt daarna nog beslissen of je wel of niet verder wil gaan met de gesprekken of begeleiding.

Voor een eerste gesprek en individuele vervolgsessies plan ik per keer 45-60 min. Na ieder gesprek plannen wij in overleg met elkaar één of meerdere vervolgsessie(s). Het tarief voor een individueel gesprek is € 95 per sessie.

Voor relatietherapie plan ik per keer 60-75 min. Het tarief hiervoor is € 130 per sessie.

Na elke sessie ontvang je een factuur. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum per bank te worden voldaan.

Afzeggen of verzetten van afspraak

Een afspraak afzeggen of verzetten kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van iedere sessie. Annuleren bij voorkeur telefonisch, per WhatsApp of voicemail. Bij niet tijdig afzeggen wordt het volledige bedrag van de geplande sessie in rekening gebracht.

Vergoedingen zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk psychosociale therapie vanuit de aanvullende verzekering. Dit geldt alleen voor individuele therapie, relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ik ben geregistreerd lid van de beroepsvereniging LVPW en ingeschreven als registertherapeut bij het RBCZ. Op grond daarvan vergoedt een aantal zorgverzekeraars de gesprekken vanuit de aanvullende verzekering.

De hoogte van de vergoeding kun je nakijken in de polis van de aanvullende verzekering, onder het kopje “alternatieve of complementaire zorg” of bij www.lvpw.nl/voor-cliënten/zorgverzekeraars

Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering gaan niet ten koste van je eigen risico.

Boldly be yourself
by showing off your true colours

De specialismes van True Colours

Autisme Spectrum Stoornissen

Diagnose autisme en loop je vast in je school, studie of werk? Verlopen je relaties stroef? Zowel privé als professioneel? Heb je moeite met de juiste plek innemen binnen je gezin, familie of organisatie?

Lees meer...

Burn-out & Overprikkeling

Het voorkomen van een burn-out of overprikkeling? Of de juiste begeleiding bij het herstel hier van? Met de juiste aanpak kan er een relatief snel herstel plaats vinden.

Lees meer...

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheids­kenmerk. Je verwerkt informatie diepgaander en ervaart emoties intenser. Dit kan tot problemen leiden. Met de juiste aanpak leer je hier goed mee om gaan.

Lees meer...

Psychologische Begeleiding

True Colours biedt psychologische begeleiding bij chronische aandoeningen zoals M. Crohn, Colitis Ulcerosa en Alvleesklierziekten. Hoe ga je er mee om? Wat helpt je in het proces waar je door gaat?

Lees meer...

Prikkelbare Darm Syndroom

PDS is een hardnekkige en moeilijk te behandelen aandoening. Een combinatie van hypnotherapie, CGT, ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen helpen de klachten langdurig te verminderen.

Lees meer...

Relatietherapie

Loopt je relatie stroef? Hebben jullie moeite om elkaar te bereiken? Vormen belemmerende overtuigingen een blokkade in jullie relatie? Je wilt graag samen verder, maar je weet niet hoe?

Lees meer...
Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.