Wandelen & coachen

20-11-2017 | Berichten,

Wandelcoaching is een (h)eerlijke manier van begeleiding

Eén van de begeleidingsvormen binnen True Colours is Wandelcoaching. Ik mag mij gelukkig prijzen met een prachtige  “achtertuin”. Binnen 5 minuten lopen van de praktijkruimte bevindt zich de Utrechtse Heuvelrug.

De start van verandering is bewustwording

Wandelcoaching is een vorm van persoonlijke begeleiding en geeft inzicht en bewustwording. Daaruit voortvloeiend ontstaat ruimte voor verandering en het doorbreken van vastzittende patronen. Deze vorm van coaching brengt je dus letterlijk en figuurlijk in beweging. Door de lichamelijke inspanning komt er endorfine vrij, een hormoon dat ons alert maakt.

Het naast elkaar lopen vergemakkelijkt het bespreken en delen van onderwerpen die gevoelig of pijnlijk zijn. Al wandelend ontstaat rust en stilte in het hoofd en leer je te luisteren naar je innerlijke stem. Door in een natuurlijke omgeving te zijn is het mogelijk van afstand naar je huidige situatie te kijken en worden gedachten, gedragingen en gevoelens in een ander perspectief geplaatst.

Wandelend coachen geeft ook lichamelijk een goed gevoel, zorgt voor vitaliteit, kracht en doorzettingsvermogen. Is deze vorm van coachen iets voor jou? Meld je aan via het contactformulier.

 

Femke plaatste op 25 november 2017 om 19:58:

Afgelopen week heb ik mijn coaching sessies succesvol mogen afronden. Clementine, ik wil je hartelijk danken voor de manier waarop je mij begeleid hebt. Ik had je uitgekozen, omdat jij de mogelijkheid bood om gecoacht te worden tijdens het wandelen. Tijdens onze wandelingen heb je zonder een oordeel te vormen, geluisterd naar de dingen waar ik tegenaan loop in het leven. De manier waarop jij mijn problemen samen kon vatten, hebben ertoe geleid dat ik ze van alle kanten kon bekijken en hebben me geholpen de juiste keuzes te maken. Ik kom graag nogmaals bij je langs om samen door je prachtige bos te kunnen wandelen. Nu als een herboren vrouw. Zonder jouw coaching zou ik dat niet geweest zijn. Ik wens je heel veel succes met je prachtige praktijk!

Plaats ook een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boldly be yourself
by showing off your true colours

Het aanbod van True Colours

Systemisch Coachen

Loop je vast in werk, relatie of bij de doelen die je nastreeft? Misschien repeteer je jezelf teveel. Er is een oplossing.

Lees meer...

Counseling

Wie ben ik? Waar sta ik? Én waar zou ik willen staan? Door middel van counseling gaan we dieper in op deze vragen en komen we tot een oplossing die jou houvast biedt.

Lees meer...

Wandelcoaching

Cliënten waarderen de wandelsessies. Dit wandelen is een geweldige manier om samen het probleem in perspectief te zetten.

Lees meer...

Familieopstellingen

Waar je vandaan komt, hoeft niet je toekomst te bepalen. Velen willen ervan loskomen en hun eigen leven vinden en leiden. Door middel van 'Familie opstellingen' worden gedragspatronen inzichtelijk én hanteerbaar.

Lees meer...

Workshops

Ben je nieuwsgierig wat een familieopstelling is en heb je altijd al een familie opstelling bij willen wonen?

Lees meer...

Vrijblijvend contact

"Kenmerkend voor Clementine is de laagdrempelige, duidelijke aanpak, waarbij iedereen zich comfortabel voelt".

Lees meer...
Copyright 2019 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.