Contact

Iedere cliënt is anders en vraagt een eigen aanpak, oftewel maatwerk. Per sessie stem ik met je af wat op dat moment nodig is, neem daar de tijd voor en creëer een veilig klimaat.

Oordeelloos luisteren is één van de kwaliteiten die ik bezit. Daarbij houd ik je een spiegel voor. De ene keer liefdevol, de andere keer wanneer het daarom vraagt respectvol confronterend.

Heb je belangstelling of wil je informeren naar de mogelijkheden en of deze passend is voor jou? Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Wil je een kennismakingsgesprek aanvragen? Dat kan telefonisch, via WhatsApp of via onderstaand contactformulier.
Klik hier voor de privacyverklaring


  Boldly be yourself
  by showing off your true colours

  De specialismes van True Colours

  Autisme Spectrum Stoornissen

  Diagnose autisme en loop je vast in je school, studie of werk? Verlopen je relaties stroef? Zowel privé als professioneel? Heb je moeite met de juiste plek innemen binnen je gezin, familie of organisatie?

  Lees meer...

  Burn-out & Overprikkeling

  Het voorkomen van een burn-out of overprikkeling? Of de juiste begeleiding bij het herstel hier van? Met de juiste aanpak kan er een relatief snel herstel plaats vinden.

  Lees meer...

  Hoogsensitiviteit

  Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheids­kenmerk. Je verwerkt informatie diepgaander en ervaart emoties intenser. Dit kan tot problemen leiden. Met de juiste aanpak leer je hier goed mee om gaan.

  Lees meer...

  Psychologische Begeleiding

  True Colours biedt psychologische begeleiding bij chronische aandoeningen zoals M. Crohn, Colitis Ulcerosa en Alvleesklierziekten. Hoe ga je er mee om? Wat helpt je in het proces waar je door gaat?

  Lees meer...

  Prikkelbare Darm Syndroom

  PDS is een hardnekkige en moeilijk te behandelen aandoening. Een combinatie van hypnotherapie, CGT, ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen helpen de klachten langdurig te verminderen.

  Lees meer...

  Relatietherapie

  Loopt je relatie stroef? Hebben jullie moeite om elkaar te bereiken? Vormen belemmerende overtuigingen een blokkade in jullie relatie? Je wilt graag samen verder, maar je weet niet hoe?

  Lees meer...
  Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

  Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.