Ochtend met Familie Opstellingen

Familie opstelling

Ben je nieuwsgierig wat een familie opstelling is? Wil je een vraag verduidelijkt zien of helderheid krijgen in een steeds terugkomend thema? Niet alleen als vraag inbrenger, maar ook als representant of deelnemer is het waardevol een familie opstelling bij te wonen.

Heb je interesse in het bijwonen van een familie opstelling? Samen met collega psycholoog Elke Ederveen uit Nijmegen organiseer ik een Ochtend met Familie Opstellingen, waarin we 2-3 familieopstellingen begeleiden. We beginnen met een korte uitleg over systemisch werken en opstellingen. Je hebt geen voorkennis nodig om aan deze bijeenkomst deel te nemen.

Je kunt je opgeven voor deze ochtend als je een vraag zou willen inbrengen, als je deel wilt nemen als representant aan een opstelling van iemand anders of als je benieuwd bent en liever eerst een keer komt kijken. Het bijwonen van een familie opstelling is voor iedereen indrukwekkend en waardevol, ook voor wie tijdens deze dag geen eigen vraag inbrengt voor een opstelling.

Agenda:

De volgende Ochtend met Familie Opstellingen staat open voor inschrijving:

zaterdag 27 januari 2024   –  vol voor het inbrengen van een vraag, ruimte voor representanten/deelnemers.

zaterdag 20 april 2024        –  vol voor het inbrengen van een vraag, ruimte voor representanten/deelnemers.

zaterdag 14 september 2024 – open voor inschrijving

zaterdag 9 november 2024 – open voor inschrijving

Tijd:       Inloop 9.00u, we beginnen om 9.15u, eindtijd is ongeveer 13.00u

Plaats:   Cordium, Centrum voor Groei en Ontwikkeling. De Ruyterstraat 65, 6512 GB  Nijmegen

Kosten: € 90 voor het inbrengen van een vraag, € 30 voor representanten en deelnemers.

 

Wilt u zich aanmelden voor de Ochtend met Familie Opstellingen of hebt u behoefte aan meer informatie rondom deze ochtend neem dan gerust contact op. Dit kan via het contactformulier , telefonisch of WhatsApp (06-24376450).

Voor meer informatie over Familie Opstellingen verwijs ik u naar de betreffende pagina op deze site.

 

 

Boldly be yourself
by showing off your true colours

De specialismes van True Colours

Autisme Spectrum Stoornissen

Diagnose autisme en loop je vast in je school, studie of werk? Verlopen je relaties stroef? Zowel privé als professioneel? Heb je moeite met de juiste plek innemen binnen je gezin, familie of organisatie?

Lees meer...

Burn-out & Overprikkeling

Het voorkomen van een burn-out of overprikkeling? Of de juiste begeleiding bij het herstel hier van? Met de juiste aanpak kan er een relatief snel herstel plaats vinden.

Lees meer...

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheids­kenmerk. Je verwerkt informatie diepgaander en ervaart emoties intenser. Dit kan tot problemen leiden. Met de juiste aanpak leer je hier goed mee om gaan.

Lees meer...

Psychologische Begeleiding

True Colours biedt psychologische begeleiding bij chronische aandoeningen zoals M. Crohn, Colitis Ulcerosa en Alvleesklierziekten. Hoe ga je er mee om? Wat helpt je in het proces waar je door gaat?

Lees meer...

Prikkelbare Darm Syndroom

PDS is een hardnekkige en moeilijk te behandelen aandoening. Een combinatie van hypnotherapie, CGT, ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen helpen de klachten langdurig te verminderen.

Lees meer...

Relatietherapie

Loopt je relatie stroef? Hebben jullie moeite om elkaar te bereiken? Vormen belemmerende overtuigingen een blokkade in jullie relatie? Je wilt graag samen verder, maar je weet niet hoe?

Lees meer...
Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.