Cursus

 

Meer rust en balans binnen je relatie

Is er sprake van of een vermoeden van autisme bij jou of je partner?

Binnenkort start de inschrijving voor de cursus “Meer rust en balans binnen je relatie”.

Deze cursus geef ik samen met Elke Ederveen, psycholoog bij Psychologenpraktijk voor Autisme.  http://www.psychologenpraktijkvoorautisme.nl

Tijdens de cursus gaan partners samen aan de slag en ligt de focus op de relatie tot elkaar en welke rol autisme speelt binnen de relatie. Er wordt aandacht gegeven aan vraagstukken van beide partners en niet alleen aan degene met (vermoeden van) autisme. Binnen deze cursus willen wij jullie helpen om dichter bij elkaar te komen terwijl er ook genoeg ruimte blijft om trouw te blijven aan jezelf.

Deze cursus bestaat uit 5 avonden, welke om de 2-3 weken worden gegeven. De avonden zijn niet los van elkaar te volgen, er is namelijk een opbouw in de aangeboden thema’s.

Vraagstukken waar we bij stil staan tijdens de cursusavonden zijn:

Zijn deze thema’s herkenbaar?
Dan is deze cursus “Meer rust en balans binnen je relatie” een mooie en waardevolle manier om samen aan jullie relatie te werken.

Voorinschrijving via het contactformulier is vanaf nu mogelijk, je komt dan op een wachtlijst en ontvangt zo spoedig mogelijk aanvullende informatie over data, tijden en tarieven. Informatie opvragen is geheel vrijblijvend.

 

Boldly be yourself
by showing off your true colours

De specialismes van True Colours

Autisme Spectrum Stoornissen

Diagnose autisme en loop je vast in je school, studie of werk? Verlopen je relaties stroef? Zowel privé als professioneel? Heb je moeite met de juiste plek innemen binnen je gezin, familie of organisatie?

Lees meer...

Burn-out & Overprikkeling

Het voorkomen van een burn-out of overprikkeling? Of de juiste begeleiding bij het herstel hier van? Met de juiste aanpak kan er een relatief snel herstel plaats vinden.

Lees meer...

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheids­kenmerk. Je verwerkt informatie diepgaander en ervaart emoties intenser. Dit kan tot problemen leiden. Met de juiste aanpak leer je hier goed mee om gaan.

Lees meer...

Psychologische Begeleiding

True Colours biedt psychologische begeleiding bij chronische aandoeningen zoals M. Crohn, Colitis Ulcerosa en Alvleesklierziekten. Hoe ga je er mee om? Wat helpt je in het proces waar je door gaat?

Lees meer...

Prikkelbare Darm Syndroom

PDS is een hardnekkige en moeilijk te behandelen aandoening. Een combinatie van hypnotherapie, CGT, ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen helpen de klachten langdurig te verminderen.

Lees meer...

Relatietherapie

Loopt je relatie stroef? Hebben jullie moeite om elkaar te bereiken? Vormen belemmerende overtuigingen een blokkade in jullie relatie? Je wilt graag samen verder, maar je weet niet hoe?

Lees meer...
Copyright 2022 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.