Een burn-out is sneller op te lossen dan je denkt

Wanneer je aan burn-out denkt, denk je automatisch “langdurig traject”. Begrijpelijk, want een burn-out heeft inderdaad tijd nodig voor herstel.

De vraag is… hoeveel tijd!!

 

De behandeling van een burn-out door True Colours

Je zit niet lekker in je vel en wil daar graag iets aan doen. Binnen True Colours bestaat de begeleiding uit een aanpak waarbij herstel direct wordt ingezet en het uiteindelijke traject relatief kort is. De methode die hiervoor wordt ingezet is een zogenaamde brede benadering. Wat wil dat zeggen?

 

Een brede benadering bij burn-out

Een brede benadering wil zeggen dat er op alle vlakken naar jou, als persoon met burn-out, wordt gekeken. Dat betekent op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel (of welk woord je hier aan wil geven) vlak. Hierbij komen de volgende aspecten aan bod;

 

Een maatwerk behandeling voor een snel herstel van de burn-out

Al deze aspecten komen binnen ieder begeleidingstraject aan de orde, waarbij maatwerk wordt geleverd. Dat wil zeggen dat bij iedere cliënt wordt gekeken waar het meeste accent op komt te liggen.

Deze aandacht voor alle factoren is nodig voor een goed en relatief snel herstel. Sla je één van de herstel bevorderende factoren over, dan is de kans groot dat het herstelproces vertraagt of zelfs stagneert.

 

Meer weten?

Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op. Klik hier…

Boldly be yourself
by showing off your true colours

De specialismes van True Colours

Autisme Spectrum Stoornissen

Diagnose autisme en loop je vast in je school, studie of werk? Verlopen je relaties stroef? Zowel privé als professioneel? Heb je moeite met de juiste plek innemen binnen je gezin, familie of organisatie?

Lees meer...

Burn-out & Overprikkeling

Het voorkomen van een burn-out of overprikkeling? Of de juiste begeleiding bij het herstel hier van? Met de juiste aanpak kan er een relatief snel herstel plaats vinden.

Lees meer...

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheids­kenmerk. Je verwerkt informatie diepgaander en ervaart emoties intenser. Dit kan tot problemen leiden. Met de juiste aanpak leer je hier goed mee om gaan.

Lees meer...

Psychologische Begeleiding

True Colours biedt psychologische begeleiding bij chronische aandoeningen zoals M. Crohn, Colitis Ulcerosa en Alvleesklierziekten. Hoe ga je er mee om? Wat helpt je in het proces waar je door gaat?

Lees meer...

Prikkelbare Darm Syndroom

PDS is een hardnekkige en moeilijk te behandelen aandoening. Een combinatie van hypnotherapie, CGT, ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen helpen de klachten langdurig te verminderen.

Lees meer...

Relatietherapie

Loopt je relatie stroef? Hebben jullie moeite om elkaar te bereiken? Vormen belemmerende overtuigingen een blokkade in jullie relatie? Je wilt graag samen verder, maar je weet niet hoe?

Lees meer...
Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.