True Colours

14-05-2017 | Berichten,

Een zonnige middag in mei nodigt mij uit naar buiten te gaan, maar niet voordat het eerste bericht op papier staat. Wat ben ik ongelooflijk trots en blij met mijn website!

(Bronvermelding: Foto is gemaakt door Henriëtte Scharphof)

De eerste aanzet voor deze website is ontstaan na een aangenaam kennismakingsgesprek met Arnd-Jan Blok, een jonge enthousiaste ontwerper. Arnd-Jan heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen, naar mijn manier van werken en naar mijn missie en dit weten te vertalen in een  kleurrijk geheel. Een totaalplaatje waarin de ijsvogel niet mag ontbreken, ik vertel je graag waarom.

Vanaf jonge leeftijd hebben kleurschakeringen mijn aandacht getrokken. Zo was ik als kind een keer zoek tijdens het winkelen en werd ik “gevonden” op de afdeling “Kantoorbenodigdheden” van een groot warenhuis; zittend op de grond, starend naar de papierwaren en geheel onder de indruk van alle mooie kleuren van tekenpapier en tekenpotloden. Alle kleuren bij elkaar, gerangschikt van licht naar donker. Het maakte mij stil.

Mijn moeder was een liefhebber van vogels, bloemen en vlinders en noemde allen bij naam tijdens wandelingen in de natuur. Ook toen werd ik getroffen door de kleurenpracht en in het bijzonder door de felle kleuren van de ijsvogel. Dit kleine, snelle vogeltje maakte enorm grote indruk op mij. Sindsdien “heb ik iets” met dit vogeltje.

De ijsvogel is te vinden aan de oever van kleine, stromende rivieren en scheert als een blauwe schicht over het water. Het laat zich niet makkelijk zien, is dat wel het geval dan straalt het met zijn oranje en fel blauwe kleuren vrolijkheid en evenwicht uit. De ijsvogel houdt van overzicht, rust en de schoonheid van het water. Zijn deze voorwaarden aanwezig dan toont de ijsvogel zijn ware kleuren.

Door middel van coaching en counseling gaan we samen onderzoeken welke voorwaarden voor jou nodig zijn je true colours te laten zien.

Plaats ook een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boldly be yourself
by showing off your true colours

De specialismes van True Colours

Autisme Spectrum Stoornissen

Diagnose autisme en loop je vast in je school, studie of werk? Verlopen je relaties stroef? Zowel privé als professioneel? Heb je moeite met de juiste plek innemen binnen je gezin, familie of organisatie?

Lees meer...

Burn-out & Overprikkeling

Het voorkomen van een burn-out of overprikkeling? Of de juiste begeleiding bij het herstel hier van? Met de juiste aanpak kan er een relatief snel herstel plaats vinden.

Lees meer...

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheids­kenmerk. Je verwerkt informatie diepgaander en ervaart emoties intenser. Dit kan tot problemen leiden. Met de juiste aanpak leer je hier goed mee om gaan.

Lees meer...

Psychologische Begeleiding

True Colours biedt psychologische begeleiding bij chronische aandoeningen zoals M. Crohn, Colitis Ulcerosa en Alvleesklierziekten. Hoe ga je er mee om? Wat helpt je in het proces waar je door gaat?

Lees meer...

Prikkelbare Darm Syndroom

PDS is een hardnekkige en moeilijk te behandelen aandoening. Een combinatie van hypnotherapie, CGT, ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen helpen de klachten langdurig te verminderen.

Lees meer...

Relatietherapie

Loopt je relatie stroef? Hebben jullie moeite om elkaar te bereiken? Vormen belemmerende overtuigingen een blokkade in jullie relatie? Je wilt graag samen verder, maar je weet niet hoe?

Lees meer...
Copyright 2023 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.