True Colours

14-05-2017 | Berichten,

Een zonnige middag in mei nodigt mij uit naar buiten te gaan, maar niet voordat het eerste bericht op papier staat. Wat ben ik ongelooflijk trots en blij met mijn website!

(Bronvermelding: Foto is gemaakt door Henriëtte Scharphof)

De eerste aanzet voor deze website is ontstaan na een aangenaam kennismakingsgesprek met Arnd-Jan Blok, een jonge enthousiaste ontwerper. Arnd-Jan heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen, naar mijn manier van werken en naar mijn missie en dit weten te vertalen in een  kleurrijk geheel. Een totaalplaatje waarin de ijsvogel niet mag ontbreken, ik vertel je graag waarom.

Vanaf jonge leeftijd hebben kleurschakeringen mijn aandacht getrokken. Zo was ik als kind een keer zoek tijdens het winkelen en werd ik “gevonden” op de afdeling “Kantoorbenodigdheden” van een groot warenhuis; zittend op de grond, starend naar de papierwaren en geheel onder de indruk van alle mooie kleuren van tekenpapier en tekenpotloden. Alle kleuren bij elkaar, gerangschikt van licht naar donker. Het maakte mij stil.

Mijn moeder was een liefhebber van vogels, bloemen en vlinders en noemde allen bij naam tijdens wandelingen in de natuur. Ook toen werd ik getroffen door de kleurenpracht en in het bijzonder door de felle kleuren van de ijsvogel. Dit kleine, snelle vogeltje maakte enorm grote indruk op mij. Sindsdien “heb ik iets” met dit vogeltje.

De ijsvogel is te vinden aan de oever van kleine, stromende rivieren en scheert als een blauwe schicht over het water. Het laat zich niet makkelijk zien, is dat wel het geval dan straalt het met zijn oranje en fel blauwe kleuren vrolijkheid en evenwicht uit. De ijsvogel houdt van overzicht, rust en de schoonheid van het water. Zijn deze voorwaarden aanwezig dan toont de ijsvogel zijn ware kleuren.

Door middel van coaching en counseling gaan we samen onderzoeken welke voorwaarden voor jou nodig zijn je true colours te laten zien.

Plaats ook een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boldly be yourself
by showing off your true colours

Het aanbod van True Colours

Systemisch Coachen

Loop je vast in werk, relatie of bij de doelen die je nastreeft? Misschien repeteer je jezelf teveel. Er is een oplossing.

Lees meer...

Counseling

Wie ben ik? Waar sta ik? Én waar zou ik willen staan? Door middel van counseling gaan we dieper in op deze vragen en komen we tot een oplossing die jou houvast biedt.

Lees meer...

Wandelcoaching

Cliënten waarderen de wandelsessies. Dit wandelen is een geweldige manier om samen het probleem in perspectief te zetten.

Lees meer...

Familieopstellingen

Waar je vandaan komt, hoeft niet je toekomst te bepalen. Velen willen ervan loskomen en hun eigen leven vinden en leiden. Door middel van 'Familie opstellingen' worden gedragspatronen inzichtelijk én hanteerbaar.

Lees meer...

Workshops

Ben je nieuwsgierig wat een familieopstelling is en heb je altijd al een familie opstelling bij willen wonen?

Lees meer...

Vrijblijvend contact

"Kenmerkend voor Clementine is de laagdrempelige, duidelijke aanpak, waarbij iedereen zich comfortabel voelt".

Lees meer...
Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.